CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • BESTÄLLER DU INFÖR 21:30? DÅ SKICKAR VI SAMMA DAG!
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Filter

Plåtskruvar rostfritt stål

16 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Plåtskruvar rostfritt stål

Wovar levererar självgängande skruvar i rostfritt stål med konvext huvud, pannhuvud och platt huvud. De rostfria självgängande skruvarna har härdad ståltråd. Dessa kapar sin egen tråd i till exempel stålplåtsmaterial. Välj mellan rostfria plåtskruvar med borrspets eller utan självborrspets. Självgängande skruvar med borrspets kräver ingen förborrning. Gängan på våra plåtskruvar sträcker sig under huvudet. Tack vare det rostfria stålet används dessa självborrande skruvar även för skruvning av aluminiumprofiler.

Tips: Ska du skruva fast träplankor i metallramar för att till exempel göra en trädgårdsdörr i rätt storlek? Se sedan till att förborra lövträet eller barrträdet med lite mer utrymme. På så sätt kan träet tappa sin effekt och du kommer inte ha några problem med snäppskruvar eller böjda plankor. Vrid dessutom aldrig för länge och arbeta med nya bits så att skruvhuvudet inte skadas.

Rostfria självgängande skruvar oxiderar inte och är extremt populära för att skruva fast träplankor på dörrkarmar av stål. Självgängande kranar med platt huvud sjunker fint in i träet. Med självgängande knappskruvar förblir huvudet på träet. Självgängande skruvar av rostfritt stål fungerar även bra för montering av aluminiumprofiler.Välj våra rostfria självgängande skruvar med kåpa för en vattentät anslutning.

De självborrande skruvarna finns med Phillips crosshead drive och med torx-avtryck. Vi rekommenderar torx för extra grepp. Vi rekommenderar att använda våra speciella självgängande kranar i rostfritt stål för polykarbonatskivor för montering av polykarbonatskivor. Dessa har en nylonring. Detta säkerställer en vattentät installation. Nylonringen kan även beställas separat. Den är endast lämplig för 4,8 mm tjocka skruvar.

Var bara uppmärksam på skillnaden i rostfritt stål och galvaniserat

Observera att självgängande skruvar i rostfritt stål för metall är mindre starka än galvaniserade självgängande skruvar. Rostfritt stål har fördelen att det inte oxiderar. Dessa skruvar är självborrande, dock är det ibland nyttigt att förborra en väldigt liten spets så att din självgängande skruv går precis där du vill ha stålet.

Självgängande kranar utan borrspets bör förborras med någon av våra metallborr. Detta är inte nödvändigt för självgängande kranar med borrspets. Borrtjockleken som du använder med självgängande skruvar utan borrspets ska alltid vara tunnare än själva skruven. Till exempel, med 4,2 mm tjocka självgängande gängtappar använder du en metallborr 3,0 mm tjock och med 4,8 mm tjocka självgängare en 3,5 mm tjock metallborr. Bra förborrning är viktigt med självgängande kranar i rostfritt stål. Rostfritt stål är mjukare än galvaniserat stål. Detta ökar risken för brott med rostfria skruvar!

Självgängande skruvar i rostfritt stål! Beställ idag.

Beställ Wovar självgängande kranar med eller utan självborrspets. Har du ett bygg-, gör-det-själv- eller trädgårdsföretag? Skapa sedan ett företagskonto och ta del av extra förmåner som rabatt!

Är självgängande kranar i rostfritt stål inte riktigt vad du letar efter? Se även våra galvaniserade självgängare eller svarta självgängare. Förutom självgängande skruvar kan du även köpa galvaniserade spånskruvar med torx-drift till superöverkomliga priser hos järngrossisten Wovar!