CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Filter

Träskruvar

43 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Träskruvar

Träskruvar är specialskruvar som du använder för att montera staketbrädor eller skärmar. Wovar träskruvar är gjorda av starkt rostfritt stål 410 kvalitet eller galvaniserat stål. Dessa bibehåller optimal styrka i alla väderförhållanden och har en oändlig livslängd. Våra specialgråbelagda skruvar för staket passar även för alla typer av trä. Staketskruvar är också extremt populära när man tillverkar ställningar i trämöbler. För standard 16 till 18 mm trädgårdsbrädor för staket, välj 4x50 mm skruv. För L-formade hörn kan du använda 4x40 mm skruvar. Beställ träskruvar från Wovar för blixtsnabb leverans. 

Se även våra vagnbultar, motskruvar och trägängade bultar. Förutom stängselskruvar kan du även köpa dessa till ett superöverkomligt pris från A-märket Wovar! 

Allt fler upptäcker våra rostfria skruvar för montering av staketplankor. Dessa RVS410-skruvar är starka och oxiderar inte. Naturligtvis är våra galvaniserade träskruvar också väldigt starka, men de kan rosta något snabbare. Trenden är gråbelagda skruvar, lämpliga för alla sorters trädgårdsplankor.

Wovar träskruvar har ett extra djupt torx-intryck. Dessa har en perfekt passform på Wovar torx-bits. En torx-drivning är en stjärnformad drivning med 6 ändar. Din skruvmaskin har extra grepp med torxskruvar och glider inte när stängselskruvarna skruvas i.

Vilken punkt har skruvarna till staket?

Wovars träskruvar har en vass skärspets. Denna kapspets skär lätt igenom alla typer av trä. Med lövträ är det nödvändigt att förborra. Det gör du med våra lövträborrar. Montera dina stängselbrädor säkert med våra rostfria stängselskruvar gjorda av 410 rostfritt stål. Våra 4 mm tjocka stängselskruvar räcker för mjuka stängselbrädor i trä. För stängselbrädor i lövträ rekommenderar vi att du väljer 5 mm tjocka träskruvar.

Du vet att du har rätt längd på skruvarna när skruven är mer än halvvägs in i din stängselstolpe. Med en stängselplanka 2 cm tjock rekommenderar vi att du väljer minst stängselskruvar med en längd på 40 mm. Staketbrädor bör fästas på alla staketstolpar som de överlappar. Gör detta med 2 st stängselskruvar per stolpe.

Vilket huvud har träskruvarna?

Träkruvarna har ett försänkt huvud med fräsribbor på undersidan. Detta gör att huvudet sjunker bättre in i träet. Detta leder till en vacker finish för ditt staket. Halvvägs genom stängslets skruvar sitter axelribbor. Dessa ger plats åt skruvens axel, så att det blir mindre spänning på skruvarna vid inskruvning. Som ett resultat behåller träskruven inte bara optimal kraft, utan du kan även montera fler skruvar per batteriladdning.

Köp träskruvar online

Vill du installera staketskivor som håller sig tätt mot dina stängselstolpar i flera år? Välj våra högkvalitativa träskruvar. Skruvarna är förpackade i kartonger med 100 och 200 stycken. Företag inom bygg och trädgårdsbranschen drar nytta av ytterligare förmåner som rabatter med företagskonto.