CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
Spånskiveskruv svartSpånskiveskruvarSkruvar

Filter

Spånskiveskruv svart

31 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Spånskiveskruv svart

För svarta spånskiveskruvar har du kommit till rätt ställe hos Wovar! Till exempel levererar Wovar ett brett sortiment av svarta spånskiveskruvar av både galvaniserat stål och rostfritt stål. Våra svarta spånskiveskruvar har alla en Torx-drivning. Tjocklekarna varierar från 3,0 mm till 6,0 mm tjocka och längderna från 20 mm till 80 mm långa. Våra rostfria 410 spånskiveskruvar , svarta, 4 x 50 mm och 5 x 50 mm skruvar för svenska falsplattor är topplöpare. Dessa är extra starka tack vare den speciella värmebehandlingen, även kallad härdad på jargong. Som ett resultat absorberar de effekten av fasadträ väl! Beställ dagligen för leverans till ditt hem inom 1 vecka, på vardagar och lördagar.

Är svarta spånskiveskruvar inte riktigt vad du letar efter? Se även våra galvaniserade trädgårdsskruvar eller rostfria trädgårdsskruvar.

Du kan köpa spånskiveskruvar svarta till ett superöverkomligt pris hos Wovar! Hos oss har du möjlighet att välja mellan många olika storlekar av galvaniserat stål och rostfritt stål 410. Svarta spånskiveskruvar rostfritt stål 410 är även kända som reversskruvar.

Spånskiveskruvar svart zinkpläterad

De galvaniserade spånskiveskruvar svarta från Wovar är helbelagda. Denna högkvalitativa deltacoll-beläggning ger en vacker svart glans och ger skruvarna extra skydd mot rost. Samma beläggning används också med våra svarta vagnbultar och svarta träreglar. De galvaniserade spånskruvarna svarta 4,0 och 5,0 mm tjocka har alla ett torx 20-intryck. Detta är superhändigt så att du inte behöver byta TX-bitar varje gång. De 3,0 mm tjocka skruvarna har ett torx 10-intryck. Varje svart skruv har en praktisk skärpunkt. Detta säkerställer att förborrning med barrträ är onödig och att tunnplåtsmaterial inte spricker.

Spånskiveskruvar svart rostfritt stål 410

De rostfria skruvarna 410 med svart huvud används ofta för montering av svenska fals- och reversbrädor. Vanligtvis används 5 x 50 mm skruvar för detta. Alla dessa skruvar är också försedda med torx-avtryck. De 4,0 mm tjocka spånskiveskruvarna i svart har en torx 20-fördjupning och de 5,0 mm tjocka skruvarna har en torx 25-fördjupning. Till skillnad från de galvaniserade skruvarna är de rostfria 410 spånskivorna svarta inte helt belagda. Detta beror på att stålet i sig är rostbeständigt.

Rostfria 410 spånskiveskruvar, svarta, har fräsribbor under det försänkta huvudet. Det gör att huvudet sjunker fint in i träet, så att det knappt sticker ut med till exempel svarta fasadplankor. Wokkeln precis ovanför gängan tar upp skruvens spänning så att din maskin upplever mindre skruvmotstånd. Detta gör att du kan montera fler skruvar per batteriladdning. Woken ser också till att maximal effekt bibehålls. Att samla bearbetningsved är därför inga problem. Precis som med spånskiveskruvarna i svartgalvaniserat stål har även de rostfria 410 skruvarna en skarp skärspets.

Beställ svarta spånskiveskruvar

Beställ svarta spånskivor från Wovar till lägsta pris. Köp dina svarta skruvar för revolverplankor eller för montering av vår svarta trädgårdsbeslag här. Du hittar till exempel även svartplåtsbultar och grindlås och eller se våra populära handtag och tummar.