CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • Beställt före kl. 18:00, skickas idag
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Filter

Belagda trallskruvar

9 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Belagda trallskruvar

Letar du efter belagda skruvar? Wovar har ett brett sortiment av mycket starka belagda trallskruvar . Belagda skruvar är särskilt lämpliga för utomhusbruk och tanninhaltiga träslag. Den speciella beläggningen på dessa skruvar skyddar stålet mot oxidation och syror som finns i ek, Garapa, Western Red Cedar, Accoya och Kapur lövträ. De belagda skruvarna från Wovar med Torx-huvud är också rostbeständiga och påminner starkt om skruvar av rostfritt stål. Fördelen med våra belagda skruvar är att de är dubbelt så starka som trallskruvar i rostfritt stål.

Den organiska beläggningen består av 3 olika lager. Det innebär att du inte behöver oroa dig för att beläggningen ska skadas när du skruvar i skruvarna. Beläggningen läker av sig själv! Belagda skruvar finns i tjocklekarna 4 mm och 5 mm. Längderna varierar från 30 till 80 mm. Alla belagda skruvar från Wovar har en Torx Drive och en praktisk skärspets. Beställningar till Sverige levereras mellan 2 och 5 arbetsdagar. Behöver du andra trallskruvar? Kolla då in alla våra erbjudanden om trallskruv och alla våra skruvar och bultar. 

Våra belagda skruvar är ett perfekt alternativ till 410 däckskruvar i rostfritt stål, eftersom dessa typer av skruvar i rostfritt stål riskerar att bli fläckiga av tanninhaltiga träslag. Ytterligare en fördel med belagda skruvar är att de passar för alla träslag, så du behöver aldrig fundera på vilken skruv du ska använda. Skruven med den grå beläggningen är lämplig för alla jobb i trädgården. Observera huvudstorleken (5x50 mm är ett måste för trall) och produktbeskrivningen. Svartlackerade skruvar är endast lämpliga för trästaket.

Är belagda skruvar inte riktigt vad du letar efter? Ta en titt på våra galvaniserade spånskiveskruvar, våra populära trädgårdsskruvar i rostfritt stål eller montageskruvar.

Gråa trallskruvar

Wovars belagda skruvar är grå/antracitfärgade. Varje belagd skruv har ett Torx-avtryck. Detta förhindrar att din maskin glider och minskar risken för skador på skruven. Rostskyddsbeläggningen är uppbyggd i tre lager och har den högsta korrosionsklassen C4. Förborrning i barrträ är inte nödvändig. Detta rekommenderas för lövträ. Du kan använda våra ormborrar för detta. Belagda 4 mm tjocka skruvar förborras med ett 3,0 mm tjockt borr för lövträ och de 5 mm tjocka skruvarna med ett 3,5 mm tjockt träborr.

En rakbladsvass skärpunkt har också applicerats på alla belagda skruvar. Skärspetsen, även kallad borrspetsen, säkerställer att skruven snabbt vrids i träet. Skruvarnas skruvgänga avbryts så att säga av ett slags sågsnitt. Under huvudet på de belagda skruvarna finns fräsribbor. Dessa ser till att det försänkta huvudet sjunker ner ordentligt i träet. För att ge det hela en fin finish ska du se till att det är lika långt mellan alla dina plankor. Wovar har olika distansplattor för detta.

Beställ Wovar belagda skruvar

Beställ kraftiga belagda trallskruvar från Wovar. Förhindra rost och oxidation vid montering utomhus eller skruvning i garvsyrahaltiga träslag. Byggföretag, hantverkare och trädgårdsmästare får ännu bättre priser med ett företagskonto!

Glöm inte att beställa distansplattor till dina bel agda trallskruvar! Med distansbrickor kan du snabbt montera trall med samma avstånd mellan dem. Detta säkerställer en snygg finish.