• Leveranser inom två till fem arbetsdagar!
  • 100 dagars öppet köp!
  • Beställ smidigt och betala tryggt!
  • Gratis frakt från 1650:- kr.
  • Leveranser inom två till fem arbetsdagar!

Dina valda filter

Sortera
Material
Drivhuvud
Tjocklek
Längd
Härdad
Tråd
Färg
lager
Pris
tills

Belagda trallskruvar

Letar ni efter belagda skruvar? Wovar har ett stort sortiment med väldigt starka belagda trallskruvar. Belagda skruvar är mycket lämpliga för utomhusbruk och träd med höga halter garvsyra. Skruvens speciella beläggning skyddar stålet mot oxidation och syror som finns i Ek, Garapa, Western Red Cedar, Accoya och Kapur-lövträ. Wovars belagda skruvar med torx huvud är också rostbeständiga och ser mycket ut som rostfria skruvar. Fördelen med våra belagda skruvar är att de är dubbelt så starka som skruvar i rostfritt stål. 

Den organiska beläggningen är uppbyggd i 3 olika lager. På grund av detta behöver ni inte oroa er över att beläggning ska skadas när skruvarna skruvas in. Beläggningen läker nämligen av sig själv. Belagda skruvar är tillgängliga i 4 mm och 5 mm tjockt. Längderna varier från 30 mm till 80 mm. Alla belagda skruva skruvar från Wovars har en torx-enhet och en praktisk skärspets. Beställ nu och ert paket levereras inom 2-5 arbetsdagar. 

Belagda skruvar för utomhus. Behöver ni andra trallskruvar? Kolla då på våra trallskruvar. 

Våra belagda skruvar är ett perfekt alternativ för våra Rostfria trallskruvar 1.4006, denna typ rostfria skruvar kan ibland fläcka av sig i träslag som innehåller garvsyra. Den ytterligare fördelen med belagda skruvar är att de passar alla träslag, så ni behöver aldrig tänka på vilken skruv ni ska använda. Skruvar med grå beläggning passar alla jobb i trädgården. Var uppmärksam på måtten (5x50 mm är ett måste för altaner) och produktbeskrivningen. Skruvar med svart beläggning passar endast staket. 

Är belagda skruvar inte helt vad ni söker efter? Kolla då in våra galvaniserade spånskruvar, populära rostfria träskruvar eller våra motskruv. 

10 produkter

Fyll i tjockleken på trallplankan för att beräkna minimala längden på er trallskruv.

Sortera på lagerstatus
1-10 av 10 produkter
Förstahandsvalet för alla dina skruvar, bultar och järnvaror!
Billigare än byggaffärer
Gratis leverans från 1650:- kr.
Förstahandsvalet för alla dina skruvar, bultar och järnvaror!
Wovar Blogg
Alla senaste trender inom bygget!
Läs mer
Företagskonto

Mer och mer byggfirmor, trädgårdsmästare och snickerier upptäcker Wovar!

  1. Extra rabatter för de som behöver extra mycket!
  2. Direkt kontakt med en utbildad specialist
  3. Ett brett utbud av professionella produkter
Företagskonto

Wovars belagda skruvar är gråa/antracit. Varje belagd skruv har ett torxintryck. Detta förhindrar att maskinen glider och minskar risken för att skruvarna ska skadas eller borren. Den rostfria/ anti garvsyra beläggningen är uppbyggd i tre lager och har den högsta korrosionsklassen C4. Förborrning i barrträ är inte nödvändigt.  

En knivskarp skärpunkt har också applicerats på alla belagda skruvar. Skärpunkten också kallad borrpunkt, underlättar skruv arbetet och ser till så att skruven skruvas in snabbt och smidigt. Skruvarnas skruvgänga avbryts så att säga av ett slags sågsnitt. Under huvudet på de belagda skruvarna finns fräsribbor. Dessa säkerställer att de försänkta huvudet sjunker fint i träet. 

Beställa belagda skruvar

Beställ superstarka belagda skruvar från Wovar. Förhindra rost och oxidation vid montering utomhus eller skruvning på garvsyrainnehållande träslag. Byggföretag, hantverkare och trädgårdsmästare får ännu bättre priser med ett företagskonto!