CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • Beställt före kl. 18:00, skickas idag
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Filter

Rostfria trallskruvar

6 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Rostfria trallskruvar

Det är inte en bra idé att snåla med trallskruvar, tycker vi. Trallskruven ska ju kunna ta upp träets rörelser utan att knäckas. Wovars trallskruvar är av kvalitet 410 rostfritt stål. RFS 410 är ett mycket starkt rostfritt stål. Tillsatsen av molybden gör denna typ av stål mer motståndskraftigt mot aggressiva koncentrationer. Detta gör också skruvarna många gånger starkare än andra rostfria stålkvaliteter som A2. För tanninhaltiga träslag som Garapa och ek levererar Wovar även skruvar med korrosivitetsklass C4. Dessa förhindrar svarta fläckar runt skruven. Du bör dock alltid försänka dem något med vårt försänkningsborr för att få en vacker finish i din träskiva. För alla våra trallskruvar, se hela vårt sortiment trallskruvar.

Vill du köpa trallskruvar? Beställ nu? Vi levererar alltid beställningar till Sverige inom 2-5 arbetsdagar! Upptäck Wovars högkvalitativa skruvar för din trall till ett attraktivt pris.  

Terrassskruvar i rostfritt stål för hållbar trallmontering

När du bygger din trall är det viktigt att välja rätt fästelement för att säkerställa hållbarhet och utseende. På Wovar erbjuder vi högkvalitativa trallskruvar i rostfritt stål som är perfekta för utomhusbruk. Våra trallskruvar i rostfritt stål (RFS 410) är tillverkade för att tåla väder och vind och är extra starka tack vare en speciell värmebehandling. Med våra trallskruvar kan du vara säker på att din trall håller länge utan att skruvarna rostar eller försämras med tiden. De innehåller mindre nickel och är särskilt lämpliga för träslag som (sibirisk) lärk, Bankirai, Ipé, Massaranduba och Padouk. Deras sexkantiga torxhuvuden minskar risken för att skruven vrider sig under monteringen.

Skruvar av rostfritt stål 410

Observera att RVS 410 inte är lämplig för ek, Garapa, Kapur, Accoya och andra träslag som innehåller garvsyra. Denna trallskruv i rostfritt stål är lämplig för träslag som (sibirisk) lärk, Bankirai, Ipé, Massaranduba och Padouk. 

Hur monterar man Wovars trallskruvar?

För att borra smidigt genom träet har våra trallskruvar en skärande spets. Dessutom har de en partiell gänga som säkerställer att brädorna sitter fast ordentligt. Det försänkta huvudet och fräsribborna i botten gör att skruven kan härda i träet och ger en vacker finish. Våra trallskruvar finns i olika storlekar, bland annat 5x50 mm, vår mest sålda storlek för både lövträ och barrträ. Om du behöver längre skruvar för tjockare trall erbjuder vi även längder på 60 mm, 70 mm och 80 mm. För att försänka skruvhuvudet exakt och förhindra skador på träet rekommenderar vi att du använder vårt försänkningsborr.

Skaffa trallskruvar på nätet

Förutom trallskruv erbjuder vi även tralldistanser som hjälper d ig att montera trallbrädorna på samma avstånd. Vi har olika distanser som rekommenderas för olika träslag, t.ex. Ipé, Padouk, Mukulungu, Garapa, Bankirai, Camaru och lövträbrädor.