CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Wovar

Om Wovar

Wovar är det bättre varumärket för skruvar, bultar, muttrar, borrar och mycket annat hårdvara. Wovars fästelement är kända för sin rätta blandning av A-kvalitet och attraktiva priser. Det är inte i onödan som vi använder vår slogan: Wovar gör slag på saken, gång på gång

Besök Wovar

Wovar BV
Manchesterweg 55
9755 TS Groningen
Nederländerna

Populär på företagsmarknaden och i hemmet

Vi säljer Wovar fästelement till privatpersoner och företag. Fler och fler byggföretag, hantverkare, trädgårdsmästare, virkeshandlare, möbeltillverkare och järnaffärer upptäcker Wovar. Vi erbjuder företagskunder och grossistkunder med konto ett stort produktsortiment, attraktiva rabatter, 30 dagars öppet köp och snabb leverans inom 2-5 arbetsdagar. 

Storsäljare

Vi har sedan starten varit starka inom träskruvar. De populäraste produkterna i vårt sortiment är rostfria trallskruvar, förzinkade försänkta montageskruvar, svarta vagnsbultar och matchande bitar och borrar. Du har också kommit till rätt ställe för hårdvara som galvaniserade och svarta gångjärn, standard till tunga balkskor och gängde stänger m6 till m12. Upptäck dessutom våra låga priser, vår A-kvalitet och snabba leverans överallt i Sverige.

Företagskonto?

Vill du också ha ett kostnadsfritt företagskonto hos Wovar? Företag som har ett konto får rabatter. Ta då kontakt med oss. Upptäck våra attraktiva priser och framför allt våra högkvalitativa material. Vill du prova en viss skruv eller bult först? Begär sedan en "provskruv".

Bakgrund Wovar

Mitt namn är Jesse Keizer, grundare och direktör för Wovar BV från Groningen i Nederländerna. För några år sedan, under mitt examensarbete, upptäckte jag att byggvaruhus tar ut topppriser på skruvar och hårdvara. Min forskning visade också att kvaliteten på byggmarknadens skruvar ofta är undermålig. Detta ledde mig till idén om Wovar, där balansen mellan god kvalitet och ett attraktivt pris ska vara balanserad. Stora volymer och ett internetfokus gör dessutom att vi kan leverera snabbt och hålla driftskostnaderna låga. Vi levererar nu skruvar, hårdvara och andra fästelement i hela Nederländerna och Belgien, samt i Sverige och ett antal andra länder.

Kom framför allt ihåg vår slogan: Wovar gör slag på saken, gång på gång! 

Ditt Wovar-team 

Nyfiken på vilka vi är? Se på vårt team här. 

Ta kontakt med Wovar

Telefon: +3150 211 34 34
E-post: [email protected]

Mer information om leverans finns här. Under kontakt hittar du vår e-postadress, vårt telefonnummer och våra adressuppgifter.

Övriga saker

Wovar får bidrag för sitt kunskapsöverföringsprojekt om marknadsautomation. Bidraget samfinansieras av Europeiska unionen, Europeiska regionala utvecklingsfonden (ERUF) och Nederländernas provinser Drenthe, Fryslân och Groningen.  
Målet är att Wovar BV ska kunna reagera snabbare och bättre på sina marknadsföringskampanjer. Målet är att produktgrupperna ska styras med hjälp av avkastning och anpassas uppåt eller nedåt i enlighet med marknadsföringen, så att alla aktiva vertikala verksamheter på detta sätt kan styras effektivt med hjälp av avkastning. Den gemensamma tråden i denna process är att analysera hur de nuvarande kampanjerna och kontona på annonsplattformarna kan omvandlas till en automatiserad helhet, vilket i sin tur kräver ett annat sätt att hantera dem. Denna nya form av hantering av marknadsföringskampanjer introduceras och lärs ut av den utstationerade kunskapsbäraren.