• Leveranser inom två till fem arbetsdagar!
  • 100 dagars öppet köp!
  • Beställ smidigt och betala tryggt!
  • Gratis frakt från 1650:- kr.
  • Leveranser inom två till fem arbetsdagar!

Dina valda filter

Sortera
Material
Drivhuvud
Tjocklek
Längd
Tråd
Punkt
Färg
Lagerstatus
Pris
tills

Panelskruvar

Letar du efter starka skruvar för att montera dina fasadplankor? Wovar levererar härdade rostfria 410 panelskruvar som utan problem fäster de tyngsta fasadplankorna. Wovars panelskruvar levereras med en tjocklek på 5,0 mm. Längderna varierar från 40 till 80 mm. Panelskruvar kallas även "fasadskruvar" eller "trädgårdsskruvar rostfritt stål 410". Och detta gäller nästan alltid alla galvaniserade, rostfria och svarta skruvar och annat material på vår hemsida; beställd idag, levereras inom max. fem arbetsdagar!

Wovar levererar fasadskruvar färglösa och i svart färg. Tack vare fräsribborna under det lilla huvudet försänker dessa skruvar fint, vilket gör dem knappt märkbara.

Föredrar du rostfria 410 skruvar utan svartfärgad huvud? Kolla in våra trädgårdsskruvar i rostfritt stål.

12 produkter
Sortera på lagerstatus
1-12 av 12 produkter
Förstahandsvalet för alla dina skruvar, bultar och järnvaror!
Billigare än byggaffärer
Gratis leverans från 1650:- kr.
Förstahandsvalet för alla dina skruvar, bultar och järnvaror!
Förstahandsvalet för alla dina skruvar, bultar och järnvaror!
Billigare än byggaffärer
Gratis leverans från 1650:- kr.
Förstahandsvalet för alla dina skruvar, bultar och järnvaror!
Wovar Blogg
Alla senaste trender inom bygget!
Läs mer
Företagskonto

Mer och mer byggfirmor, trädgårdsmästare och snickerier upptäcker Wovar!

  1. Extra rabatter för de som behöver extra mycket!
  2. Direkt kontakt med en utbildad specialist
  3. Ett brett utbud av professionella produkter
Företagskonto

Wovars panelskruvar är gjorda av 410 rostfritt stål. Denna mycket starka typ av stål är lika stark som galvaniserade skruvar och oxiderar inte. Skruvar gjorda av rostfritt stål A2-stål är mycket mjukare och klarar helt enkelt inte av fasadplankor och väderskivor.

De svarta rostfria 410 rännskruvarna har ett svart belagt huvud. Detta huvud är mycket slitstarkt och har utmärkt vidhäftning. För att inte skada fasadskruvens huvud rekommenderar vi att du alltid använder Wovar torx-bits. Dessa har en perfekt passform på Wovar fasadskruvar.

På grund av den knivskarpa skärpunkten är förborrning inte nödvändig med våra rostfria 410 fasadskruvar (panelskruvar). Det förenklar installationen och ger en snyggare finish. Fasadskruvar 4 mm tjocka är förborrade med en 3,0 mm tjock lövträborr och 5 mm tjocka fasadskruvar med en 3,5 mm lövträborr.

Beställ de starka reningsskruvarna i rostfritt stål 410 från Wovar. Fräsribborna under huvudet ser till att skruven sjunker vackert in i träet. Företag inom bygg- och trädgårdsbranschen drar nytta av ytterligare förmåner som rabatter med företagskonto. Du har även kommit till rätt ställe hos Wovar för små beslag för trädgården som karbinhakar, vindkrokar och karbinhakar!

Utöver våra rostfria 410 skruvar, se även våra galvaniserade trädgårdsskruvar och svartgalvaniserade skruvar. Förutom skruvar levererar Wovar även vagnbultar, gängade bultar och motskruvar.