CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • BESTÄLLER DU INFÖR 21:30? DÅ SKICKAR VI SAMMA DAG!
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Filter

Rostfria trädgårdsskruvar

10 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Rostfria trädgårdsskruvar

Allt fler yrkesgrupper som trädgårdsmästare, byggnadsarbetare och snickare upptäcker våra trädgårdsskruvar i rostfritt stål. Wovar har verkligen satt sig själv på kartan med dessa träskruvar. Dessa 410 trädgårdsskruvar i rostfritt stål för utomhusbruk är extremt starka, härdade och har en knivskarp typ 17 Auger-skärspets. Dessa trädgårdsskruvar i rostfritt stål kallas också staketskruvar, träskruvar eller exteriörskruvar. Våra mycket uppskattade trädgårdsskruvar i rostfritt stål används ofta för att montera 16 mm trädgårdsbrädor på stolparna i ditt staket. Tack vare Torx-huvudet har du extra grepp och liten risk för att biten snurrar ut. Upptäck den goda kvaliteten och det attraktiva priset på rostfria skruvar för trädgården hos din skruvgrossist, Wovar.

Beställningar till Sverige levereras inom 2-5 dagar. Förutom våra RFS 410 (SIS 2802) trädgårdsskruvar i rostfritt stål kan du även se våra starka förzinkade trädgårdsskruvar. Våra svarta trädgårdsskruvar rekommenderas för montering av svarta trädgårdsplankor och -brädor. Dessa finns i galvaniserat stål och rostfritt stål. Förutom skruvar har du också kommit till rätt ställe för vagnsbultar hos Wovar. 

Skruvar för utomhusbruk

Dessa skruvar för utomhusbruk har delvis gängning så att dina stängselbrädor pressas fint mot stolparna utan att skada träet. Har du någonsin råkat ut för att huvudet gått av? Det händer inte med våra träskruvar i rostfritt stål. Särskilt trädgårdsskruven 4 x 50 mm används ofta för att fästa 16 till 20 mm tjocka plankor på staketstolpar. Dessa skruvar är också mycket lämpliga för andra jobb i trädgården, med undantag för trall, naturligtvis, för vilket sifte du bör använda våra trallskruvar. Wovars däck- eller trallskruvar har en tjocklek på 5 mm och är därför något starkare.

Utomhusskruv i rostfritt stål med Torx-huvud, RFS 410

Wovars 410 trädgårdsskruvar i rostfritt stål är utrustade med ett Torx-huvud. Torx-drivning (TX) rekommenderas av professionella användare. De 4 mm tjocka trädgårdsskruvarna skruvas med TX20-bits och de 5 mm tjocka skruvarna med TX25-bits. De 5 mm tjocka skruvarna används ofta för stängsel och kallas därför också stängselskruvar.
Wovars trädgårdsskruvar är dessutom extra härdade. Detta görs med hjälp av en speciell värmebehandling. Under värmebehandlingen upphettas skruvarna först kraftigt och kyls sedan snabbt. Detta gör det praktiskt taget omöjligt att bryta skruven. De praktiska skruvarna har ett platt försänkt huvud. Detta säkerställer att staketskruven sjunker ner bättre i träet.

Vad är Wovars trädgårdsskruvar lämpliga till?

Wovar Torx 410 trädgårdsskruv i rostfritt stål kan användas i nästan alla träslag. Denna skruv för staketpanel kallas också spånskiveskruv, praktisk skruv eller universalskruv, av goda skäl. Den rakbladsvassa spetsen skär utan problem genom skivmaterial eller träbjälkar. Förborrning i mjuka träslag är därför onödig. Förborrning rekommenderas för lövträ. Det är enkelt med våra Wovar borrar för lövträ. Använd ett 3 mm borr av lövträ för 4 mm tjocka trädgårdsskruvar och ett 3,5 mm borr av lövträ för 5 mm tjocka trädgårdsskruvar. Borrspetsen av typ 17 säkerställer minsta möjliga belastning på ditt elverktyg. Detta gör att fler skruvar kan monteras per batteri. För lövträd som ek, Garapa, Kapur och Red Cedar ska du alltid välja våra lövträskruvar med rostskyddsbeläggning. Dessa är särskilt skyddade mot extrema garvsyror.

Vilket huvud har Wovars skruvar för utomhusbruk?

Wovar 410 trädgårdsskruvar i rostfritt stål har ett försänkt huvud med fräsribbor på undersidan. Dessa fräsribbor säkerställer att huvudet dras ännu kraftigare in i träet, så att skruven gör ett bättre jobb med att sjunka in i träet, vilket resulterar i ett fantastiskt utseende.

Egenskaper för Wovar Torx 410 trädgårdsskruv i rostfritt stål

Den rost- och värmebeständiga rostfria stålkvaliteten 410 kan användas i alla miljöer. Trädgårdsskruvar i denna klass är även lämpliga för användning under de mest extrema klimatförhållanden. Denna speciella typ av rostfritt stål garanterar att skruvarna är lika starka som härdat stål. Risken för att skruvarna ska gå sönder är därför praktiskt taget obefintlig.
Tack vare TX-drivningen har skruvarna för trädgårdsplattor en optimal kraftöverföring. Wovars skruvar för staketpaneler finns tillgängliga i tjocklekarna 4,0 mm och 5,0 mm. Motsvarande längder är 30 mm, 40 mm, 50 mm, 60 mm och 70 mm. Funderar du på att bygga ett tak? Då kan du också beställa våra montageskruvar!

Beställning av rostfria skruvar för utomhusbruk

Wovar levererar hög kvalitet till bästa pris! Dra nytta av vår volymrabatt när du beställer minst 5 lådor med trädgårdsskruv. Trädgårdsskruvarna i rostfritt stål levereras i lådor med 100 och 200 stycken. Om så önskas kan du även beställa gångjärn för hängande dörrar. Företag inom bygg- och trädgårdsbranschen drar nytta av ytterligare fördelar som extra rabatter med ett företagskonto.