• Leveranser inom två till fem arbetsdagar!
  • 100 dagars öppet köp!
  • Beställ smidigt och betala tryggt!
  • Gratis frakt från 1650:- kr.
  • Leveranser inom två till fem arbetsdagar!

Dina valda filter

Sortera
Material
Drivhuvud
Tjocklek
Längd
Tråd
Punkt
Färg
lager
Pris
tills

Rostfria trädgårdsskruvar

Mer och mer professionella byggare, snickare och trädgårdsmästare upptäcker våra rostfria trädgårdsskruvar. Med dessa trädgårdsskruvar har Wovar verkligen gjort ett namn för sig själv. Dessa rostfria trädgårdsskruvar är superstarka, härdade och utrustade med en mycket vass skärande spets. Dessa rostfria trädgårdsskruvari stål kallas också träskruvar eller utomhusskruvar. Våra högt kvalificerade skruvar används mycket för att montera 16 mm plankor på stolpar. Tack vare Torx skallen har ni extra mycket grepp och lite chans på att glida bort med er spets. Upptäck den goda kvaliteten och det attraktiva priset från rostfria trädgårdsskruvar för er trädgård hos skruvgrossisten Wovar.

Beställ dessa rostfria trädgårdsskruvar hos Wovar. Se förutom våra rostfritt stål 410 trädgårdsskruvar också på våra superstarka förzinkade trädgårdsskruvar. För att montera svarta plankor rekommenderar vi såklart våra svarta trädgårdsskruvar. Dessa finns tillgängliga i förzinkad stål och rostfritt stål. Förutom skruvar är ni hos Wovar också på rätt adress för vagnbultar och franska träskruvar. 
11 produkter
Sortera på lagerstatus
1-11 av 11 produkter
Förstahandsvalet för alla dina skruvar, bultar och järnvaror!
Billigare än byggaffärer
Gratis leverans från 1650:- kr.
Förstahandsvalet för alla dina skruvar, bultar och järnvaror!
Wovar Blogg
Alla senaste trender inom bygget!
Läs mer
Företagskonto

Mer och mer byggfirmor, trädgårdsmästare och snickerier upptäcker Wovar!

  1. Extra rabatter för de som behöver extra mycket!
  2. Direkt kontakt med en utbildad specialist
  3. Ett brett utbud av professionella produkter
Företagskonto

Dessa utomhusskruvar är utrustade med en skruvgänga vilket gör att plankorna i er trädgårdsstaket ligger tätt mot era stolpar utan att träet skadas. Har ni tidigare haft problem med skallar som bryts av? Med våra rostfria trädgårdsskruvar sker detta inte. Framförallt vår 4 x 50 mm trädgårdsskruvar används mycket för att montera 16 till 20 mm tjocka plankor på stolpar. Även för andra arbeten i er trädgård är dessa skruvar mycket lämpliga, förutom för att bygga verandor, ni bör använda våra trallskruvar till det. Wovars trallskruvar har en diameter på 5 mm vilket gör dem lite starkare. Detta är nödvändigt när man jobbar med trall. 

Trädgårdsskruvar i rostfritt stål 410 med Torx skalle

Dessa trädgårdsskruvar är utrustade med en torx skalle. Torx (TX) rekommenderas av många professionella användare. Den 4 mm tjocka trädgårdsskruven snurras fast med en Tx20 bits och de 5 mm tjocka skruvarna med Tx25 bits. 5 mm tjockleken används mycket på trädgårdsstaket. 

Förutom det är dessa trädgårdsskruvar extra härdade. Detta har gjorts genom en speciell värmebehandling. Först värms skruvarna extremt och sedan kyls de ner mycket snabbt. Därför är det nästan omöjligt att bryta av skruven. Dessa trädgårdsskruvar är utrustade med en platt skalle. Då sjunker skruvarna bättre bort i träet.

Vad är Wovar trädgårdsskruven lämplig för?

Wovar trädgårdsskruvar Torx Rostfritt stål 410 kan användas på nästan alla träslag. Det finns en anledning till att de kallas för träskruv, spånskivskruv, arbetsskruv eller universalskruv. Den mycket vassa spetsen skär igenom spånskivor eller träbjälkar. Därför behöver ni inte förborra i mjuka träslag. Dock rekommenderas det att ni gör det, dock. Ni kan göra det med våra borr till hårda träslag. Vid 4 mm tjocka trädgårdsskruvar bör ni använda en 3 mm borr och vid 5 mm tjocka trädgårdsskruvar bör ni använda en 3.5 mm borr. Den vassa spetsen gör att det inte uppstår mycket last på er borrmaskin. På så sätt kan ni montera mer skruvar per batteriladdning. För hårda träslag väljer ni alltid våra rostfria skruvar för Ek och Garapa. Dessa är skyddade speciellt mot extrema garvsyror.

Vilken skalle har Wovar Rostfria trädgårdsskruvar?

Dessa trädgårdsskruvar från Wovar är utrustade med en platt skalle med fräsribbor under den. Fräsribborna gör att skallen dras in i träet ännu hårdare som gör att skruven sjunker bort i träet bättre. Resultatet ser mycket vackert ut.

Egenskaper Wovar trädgårdsskruvar rostfri

Dessa rostfria trädgårdsskruvar kan användas i vilken omgivning som helst. Trädgårdsskruvar i denna klass kan till och med användas i de mest extrema klimaten. Denna speciella anti-rost sorten gör att skruvarna är lika starka som härdad stål. Chansen att de bryts är nästintill noll.

Dessa trädgårdsskruvar finns tillgängliga i tjocklekarna 4 mm och 5 mm. Längderna som hör till dem är 30 mm, 40 mm, 50 mm, 60 mm och 70 mm. 

Tänker ni på att bygga ett tak? Beställ då också våra montageskruvar!