• Leveranser inom två till fem arbetsdagar!
  • 100 dagar retursrätt!
  • Betala i efterhand på ett tryggt sätt
  • Fraktkostnad EUR 14,95,- Gratis frakt från EUR 99,-
  • Leveranser inom två till fem arbetsdagar!

Era valda filter

Sortera
Materiaal
Kleur
lager
pris
tills
Wovar Blogg
Alla senaste trender inom bygget!
Läs mer
Företagskonto

Mer och mer byggfirmor, trädgårdsmästare och snickerier upptäcker Wovar!

  1. Extra rabatter för de som behöver extra mycket!
  2. Direkt kontakt med en utbildad specialist
  3. Snabbleveranser möjliga i framtiden!
Företagskonto

Du kan enkelt se till att dina runda trästolpar skyddas mot regnvatten. Genom att placera ett rundt stolplock på toppen av trästolpen säkerställs att stolpens överdel inte längre kommer i kontakt med vatten. Detta förhindrar mögel och träröta. Dessutom säkerställer du också en snygg finish på trästolparna. De runda stolplocken finns hos Wovar i galvaniserad version för stolpar med diametern 10 cm och 12 cm.

Montera stolplocken rund

De runda stolplocken är lätta att fästa på trästolpar. Du kan välja att skruva på stolplocken. Förborra först träet med en lövträborr. Du kan beställa dessa direkt från sortimentet av hårdträborr. Du kan självklart också välja att spika fast prydnadsföremålen. Föredrar ni att inte använda skruvar eller spik? Då kan man även säkra stolpprydnaden med lite tätningsmedel. Applicera tätningsmedlet hela vägen runt prydnadens insida och tryck fast den på trästolpen.

Köp stolplock rund

Köp dina runda stolplock nu till ett överkomligt pris hos Wovar! När ni köper 10 stycken får du redan volymrabatt. På så sätt kan du överkomligt förse flera trästolpar med samma stolplock. Har du ett eget byggföretag eller är du trädgårdsmästare? Skapa ett företagskonto och ta del av en fast företagsrabatt, skaffa en fast kontaktperson och få en praktisk orderöversikt.

Letar du efter en stolphatt med annan form eller en annan typ av material? Du kan även kontakta Wovar för rostfria stolphattar och galvaniserade stolphattar. Du hittar alla dessa typer i vårt sortiment av stolphattar.