CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
Stolphatt rundStolphattarTrädgård

Filter

Stolphatt rund

2 produkter

Stolphatt rund

Wovars runda stolphattar skyddar dina trästolpar från regnvatten och ger en snygg finish till dina runda stolpar. Stillastående vatten på trästolpar kan leda till att stolparna ruttnar. Detta är naturligtvis inte avsikten. För att förlänga livslängden på dina trästolpar rekommenderar vi starkt att du använder stolphattar. Stolphattarna är lätta att fästa och håller länge. Locket är 1 mm större än stolpen, så att det passar exakt på stolpen.

Installationen är enkel och kan göras med spik eller skruv. Locken har två monteringshål på varje sida. Föredrar du att inte använda skruvar eller spikar? Inga problem! Du kan också säkra locken med lite universellt tätningsmedel.

Letar du efter stolphattar för fyrkantiga stolpar? Då har du kommit till rätt ställe på Wovar. Hos oss kan du välja mellan många olika stolpkapslar i sfärisk och pyramidform. Du hittar alla dessa former och fler i vårt totala sortiment av stolphattar.

Du kan enkelt se till att dina runda trästolpar skyddas mot regnvatten. Genom att placera ett rundt stolplock på toppen av trästolpen säkerställs att stolpens överdel inte längre kommer i kontakt med vatten. Detta förhindrar mögel och träröta. Dessutom säkerställer du också en snygg finish på trästolparna. De runda stolplocken finns hos Wovar i galvaniserad version för stolpar med diametern 10 cm och 12 cm.

Montera stolplocken rund

De runda stolplocken är lätta att fästa på trästolpar. Du kan välja att skruva på stolplocken. Förborra först träet med en lövträborr. Du kan beställa dessa direkt från sortimentet av hårdträborr. Du kan självklart också välja att spika fast prydnadsföremålen. Föredrar ni att inte använda skruvar eller spik? Då kan man även säkra stolpprydnaden med lite tätningsmedel. Applicera tätningsmedlet hela vägen runt prydnadens insida och tryck fast den på trästolpen.

Köp stolplock rund

Köp dina runda stolplock nu till ett överkomligt pris hos Wovar! När ni köper 10 stycken får du redan volymrabatt. På så sätt kan du överkomligt förse flera trästolpar med samma stolplock. Har du ett eget byggföretag eller är du trädgårdsmästare? Skapa ett företagskonto och ta del av en fast företagsrabatt, skaffa en fast kontaktperson och få en praktisk orderöversikt.

Letar du efter en stolphatt med annan form eller en annan typ av material? Du kan även kontakta Wovar för rostfria stolphattar och galvaniserade stolphattar. Du hittar alla dessa typer i vårt sortiment av stolphattar.