• Leveranser inom två till fem arbetsdagar!
  • 100 dagars öppet köp!
  • Beställ smidigt och betala tryggt!
  • Gratis frakt från 1650:- kr.
  • Leveranser inom två till fem arbetsdagar!

Dina valda filter

Sortera
Material
Färg
Lagerstatus
Pris
tills

Stolphatt sfärisk

Letar du efter stolphattar med en sfär? Sfäriska stolphattar är mycket populära eftersom de inte bara skyddar dina stolpar utan också ger ett unikt utseende. På locket sitter en sfär som placeras ovanpå locket. Kärnan är tydligt synlig och bidrar därmed till stilen i din trädgård. Dessutom säkerställer stolphattarna med sfär att dina stolpar inte ruttnar på grund av stillastående regnvatten. Dina stolpar kommer alltså att hålla längre. Locket finns i olika utföranden, bland annat i rostfritt stål, galvaniserat och svart!

Dessa hattar är lätta att montera. Eftersom hatten är 1 mm större än stolpen passar locket perfekt runt den. När du har placerat hatten kan du fästa den med 2 skruvar eller 2 spikar. Vill du helst slippa använda spik eller skruv? Då kan du också fästa hatten med universellt tätningsmedel.

Letar du efter en stolphatt med en annan form? Inga problem! Hos Wovar kan du också välja mellan pyramidformade och runda stolphattar. Alla dessa och andra stolphattar hittar du i vårt totala utbud av stolphattar.

9 produkter
Sortera på lagerstatus
1-9 av 9 produkter
Förstahandsvalet för alla dina skruvar, bultar och järnvaror!
Billigare än byggaffärer
Gratis leverans från 1650:- kr.
Förstahandsvalet för alla dina skruvar, bultar och järnvaror!
Wovar Blogg
Alla senaste trender inom bygget!
Läs mer
Företagskonto

Mer och mer byggfirmor, trädgårdsmästare och snickerier upptäcker Wovar!

  1. Extra rabatter för de som behöver extra mycket!
  2. Direkt kontakt med en utbildad specialist
  3. Ett brett utbud av professionella produkter
Företagskonto

Med en konvex stolphatt kan du skydda dina trästolpar på ett graciöst sätt. Regnvatten kommer inte att stanna kvar på toppen av stolpen och därmed förhindra mögel och träröta. En stolphatt är därför en enkel lösning för att förlänga livslängden på dina trästolpar. Sfären är liksom fäst i huven och ger ett lantligt utseende. Boll stolplocken finns i rostfritt stål, svart och galvaniserad version. Material av rostfritt stål säkerställer att huven inte rostar, den galvaniserade versionen är mycket stark och den svarta huven skyddas av en svart pulverlackering.

Fästa stolplock sfärisk

Alla boll stolphattar kan fästas på samma sätt. Den fyrkantiga delen av huven har 2 monteringshål. Du kan alltså välja att skruva på huven. Förborrning kan vara till hjälp för att göra inskruvningen enklare. Så beställ en 3 mm lövträsborr från vårt sortiment av lövträsborr. Du kan också välja att spika fast stolplocken. Föredrar ni att inte använda skruvar och spikar? Inga problem, du kan även fixa locken med tätningsmedel. Applicera tillräckligt med tätningsmedel på insidan av huven och tryck fast den på trästolpen.

Köpa stolplock sfärisk

Köp dina stolplock boll nu till ett överkomligt pris hos Wovar! När du köper 10 stycken får du redan volymrabatt. På så sätt kan du överkomligt förse flera trästolpar med samma stolplock. Har du ett eget byggföretag eller är du trädgårdsmästare? Skapa ett företagskonto och ta del av en fast företagsrabatt, skaffa en fast kontaktperson och få en praktisk orderöversikt.

Letar du efter en annan form av stolplock? Du kan även komma till Wovar för pyramidhatt och rundhatt. Du hittar alla dessa typer i vårt totala sortiment av stångkapslar.