CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • BESTÄLLER DU INFÖR 21:30? DÅ SKICKAR VI SAMMA DAG!
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
StolphattarTrädgårdGå hem

Filter

Stolphatt pyramid

6 produkter

Stolphatt pyramid

Letar du efter stolphattar i snygg pyramidform? Hos Wovar kan du välja mellan olika färger och storlekar. Den minsta stolphatten börjar på bara 7 x 7 cm! Den rostfria varianten är motståndskraftig mot rost och korrosion. Den svarta varianten är tillverkad av galvaniserat stål och är därför mycket stark. Den svarta beläggningen skyddar stolphatten från yttre påverkan. Stolphattarna är lätta att fästa med 2 skruvar eller spikar. Locket har ett monteringshål på två sidor, så att du enkelt kan fästa locket. Vill du helst slippa använda en skruv eller spik? Då kan du också fästa locken med universellt tätningsmedel.

Stolphattarna förhindrar att dina trästolpar ruttnar. Regn kan lämna vatten på trästolparna och skada dem. Stolphattarna är 1 mm större än den angivna storleken, så de passar bra runt stolpen.

Letar du efter en annan typ av stolphatt? Du kan hitta många olika typer på Wovar. I vårt sortiment av stolphattar finns bland annat runda, och alla stolphattar i rostfritt stål

Förutom en snygg finish skyddar stolplocken även trästolpar. Regnvatten som blir kvar på en trästolpe kan orsaka svamp och träröta. Detta kommer att skada posten och det vill vi naturligtvis förhindra. En enkel lösning är att installera stolplock. De pyramidformade stolpkåporna ser till att regnvatten inte kommer i kontakt med toppen av trästolpen. Vattnet kommer att glida av stolplocket. De pyramidformade stolplocken finns i rostfritt, svart och galvaniserat utförande.

Montering av stolplock

Alla typer av stolhattar monteras på samma sätt, dvs med 2 skruvar per lock. Monteringshålen finns på vardera sidan av stolplocket. Du kan välja att skruva på stolplocken. Vi rekommenderar att du först förborrar trästolpen med en lövträborr. Du kan beställa dessa direkt från sortimentet av hårdträborr. Du kan även spika fast stolplocket. Föredrar att inte använda skruvar eller spik? Då kan du även säkra stolplocket med lite tätningsmedel. Applicera tätningsmedlet på insidan av stolplocket på alla 4 sidor och tryck fast det på trästolpen.

Köp stolphattar

Köp dina stolphattar nu till ett överkomligt pris hos Wovar! När du köper 10 stycken får du redan volymrabatt. På så sätt kan du överkomligt förse flera trästolpar med samma stolplock. Har du ett eget byggföretag eller är du trädgårdsmästare? Skapa ett företagskonto och dra nytta av en fast företagsrabatt, skaffa en fast kontaktperson och få en praktisk orderöversikt.

Letar du efter en annan form av stolplock? Till Wovar kan du också komma för runda stolphattar. Du hittar alla dessa typer i vårt totala sortiment av stolphattar.