CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
Stolphatt i rostfritt stålStolphattarTrädgård

Filter

Stolphatt i rostfritt stål

9 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Stolphatt i rostfritt stål

Med en stolphatt i rostfritt stål är du garanterad av en rost- och korrosionsfri stolp. Eftersom stolphattar regelbundet kommer i kontakt med regnvatten är det därför ett smart val att välja en variant i rostfritt stål. Stolphattarna garanterar att dina träpollare inte skadas och ruttnar. En stolphatt förlänger alltså livslängden på dina träpollare.

Hos Wovar kan du välja mellan pyramidformade och sfäriska stolphattar i rostfritt stål. Detta gör att du kan anpassa stolphattens stil till stilen på din trädgård eller ditt utomhusområde. Hattarna finns också i olika storlekar, alla 1 mm större än den avsedda pollaren, så att hatten lätt kan tryckas på. Du fäster hatten med skruvar eller spikar. Vill du helst inte använda dem? Sedan kan du också använda tätningsmedel för att fästa hatten.

Förutom stolphattar i rostfritt stål kan du också välja mellan galvaniserade stolphattar och svarta stolphattar på Wovar. Du kan hitta alla typer i det totala utbudet av stolphattar. 

Med rostfria stolplock kan du vara säker på att de är korrosionsfria och därför inte rostar. På så sätt ser huvorna alltid snygga och eleganta ut. Wovar erbjuder stolplock i många olika storlekar och former. Du kan välja mellan den eleganta pyramidformen och den chica sfäriska formen. Stolplocken har 2 olika storlekar och passar därför till 7 x 7 cm stolpar till 14,5 x 14,5 cm stolpar. Till varje trästolpe finns det till exempel en passande stolplock i rostfritt stål.

Fäst stolplock i rostfritt stål

De fyrkantiga stolpkhattarna är lätta att fästa på trästolpar. Du kan välja att skruva på ornamenten. Förborra först träet med en lövträborr. Du kan beställa dessa direkt från sortimentet av hårdträborr. Du kan självklart också välja att spika fast prydnadsföremålen. Föredrar att inte använda skruvar eller spik? Då kan man även säkra stolplocken med lite tätningsmedel. Applicera tätningsmedlet hela vägen runt prydnadens insida och tryck fast den på trästolpen.

Köp stolplock rostfritt

Köp dina rostfria stolplock nu till ett överkomligt pris hos Wovar! När du köper 10 stycken får du redan volymrabatt. På så sätt kan du överkomligt förse flera trästolpar med samma stolpdekorationer. Har du ett eget byggföretag eller är du trädgårdsmästare? Skapa ett företagskonto och ta del av en fast företagsrabatt, skaffa en fast kontaktperson och få en praktisk orderöversikt.

Letar du efter en annan formad stolphatt eller en annan typ av material? Du kan även se våra andra produkter från Wovar för galvaniserade stolphattar och svarta stolphattar. Du hittar alla dessa typer i vårt sortiment av stolphattar.