CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • Beställt före kl. 18:00, skickas idag
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
Stolphatt galavaniseradStolphattarTrädgårdGå hem

Filter

Stolphatt galavaniserad

10 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Stolphatt galavaniserad

Om du letar efter en stolphatt som är både stark och stilfull, då bör du välja Wovars galvaniserade stolphattar. De här stolphattarna är varmförzinkade och finns i konvexa, runda och pyramidformade varianter. Så det är upp till dig att välja vilken som passar bäst för din situation. Den konvexa varianten är mycket slående och stilfull, medan pyramidformen är något stramare och modernare. Den runda stolphatten passar för runda trästolpar.

Monteringen är enkel, du kan använda både skruvar eller spikar för att fästa stolphatten. Det finns två monteringshål på vardera sidan av stolphatten. Om du helst vill slippa använda skruvar eller spikar, så kan du också använda lite tätningsmedel för att få en stabil montering. Se till att stolphatten har tillräckligt med tätningsmedel på alla sidor.

Bor du vid havet eller nära motorvägen? Välj då stolphattar i rostfritt stål. Galvaniserade skruvar påverkas av havsluft, men skruvar av rostfritt stål har inte denna nackdel. Du hittar alla typer av stolphattar i det totala utbudet hos Wovar.

Med galvaniserade stolplock är du säker på starka kåpor. Dessa stolplock kan därför ta stryk. Galvaniserade stolplock finns från Wovar i olika former. Du kan välja mellan den snygga pyramidformen, den chica sfäriska formen och även den runda formen för runda stolpar. Lock finns givetvis även i olika storlekar. Till varje trästolpe finns till exempel en passande galvaniserad stolplock.

Montera Stolplock galvaniserad

De fyrkantiga och runda stolplocken är lätta att fästa på trästolpar. Du kan välja att skruva på stolplocket. Förborra först träet med en lövträborr. Du kan beställa dessa direkt från sortimentet av hårdträborr. Du kan självklart också välja att spika mössorna. Föredrar att inte använda skruvar eller spik? Då kan du även säkra stolplocket med lite tätningsmedel. Applicera fogmassan hela vägen runt insidan av hatten och tryck fast den på trästolpen.

Beställa galvaniserade stolplock

Köp dina galvaniserade stolphattar nu hos Wovar! När du köper 10 stycken får du redan volymrabatt. På så sätt kan du överkomligt förse flera trästolpar med samma stolpkåpa. Har du ett eget byggföretag eller är du trädgårdsmästare? Skapa ett företagskonto och ta del av en fast företagsrabatt, skaffa en fast kontaktperson och få en praktisk orderöversikt.

Letar du efter en annan formad stolpkåpa eller en annan typ av material? Du kan även kontakta Wovar för rostfria stolpkåpor och svarta stånghattar. Du hittar alla dessa typer i vårt sortiment av stångkapslar.