CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • BESTÄLLER DU INFÖR 21:30? DÅ SKICKAR VI SAMMA DAG!
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
TrädgårdsskruvarSkruvarFästmaterialGå hem

Filter

Gråa trädgårdsskruvar

20 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Gråa trädgårdsskruvar

Letar du efter grå skruvar för montering av gråmålade hyllor? Wovar levererar trädgårdsskruvar gråbelagda i många storlekar. Gråa skruvar är extremt populära för montering av gråmålade svenska Rabat- eller fasadplankor. Det är därför de också kallas för grå panelskruv. De grå skruvarna finns i 4,0 och 5,0 mm tjocklek. Längderna varierar från 30 till 80 mm.

Den grå beläggningen är egentligen ett skyddande skikt som också kallas för en rostskyddsbeläggning. Dessa skyddar trädgårdsskruvarna i grått härdat stål mot rost. Det är heller inga problem att montera garvsyrahaltiga träslag med dessa belagda skruvar.

Förutom gråbelagda trädgårdsskruvar levererar Wovar även motskruvar, rostfria 410 trädgårdsskruvar och galvaniserade trädgårdsskruvar. För svarta räckeplankor rekommenderar vi att du använder våra svarta trädgårdsskruvar eller panel/fasadskruvar. Letar du efter kustpropellrar? Se då våra rostfria A4-skruvar. 

Trädgårdsskruvar grå levereras i kartonger på 200 st. Vi rekommenderar att förborra hålen till skruvarna i lövträ. Förborra de 4 mm tjocka grå skruvarna med en 3,0 mm tjock lövträborr. Förborra de 5,0 mm tjocka skruvarna belagda i grått med en 3,5 mm hårdträborr.

De grå trädgårdsskruvarna från Wovar har en AR-beläggning (anti-rost). Denna beläggning appliceras för att skydda de galvaniserade, härdade stålskruvarna från oxidation. Den grå beläggningen är uppbyggd av flera lager med miljövänliga kemikalier. Du behöver inte oroa dig för att beläggningen skadas när skruven skruvas in. Den grå beläggningen är självläkande, så att optimalt skydd bibehålls.

Alla skruvar med den grå beläggningen har ett Torx-drev. Detta säkerställer att din maskin inte slirar när skruvarna dras åt. Den grå färgen gör denna skruv extremt populär vid montering av grå räckeplankor eller gråmålad svensk rabat.

Beställ trädgårdsskruvar grå

Beställ gråbelagda skruvar för montering av grå fasadplankor. Vi levererar inom ett maximum av fem arbetsdagar. Företag inom bygg- och trädgårdsbranschen drar nytta av ytterligare förmåner med ett företagskonto såsom rabatt.

Är dessa grå trädgårdsskruvar inte riktigt vad du letar efter? Se även våra svarta trädgårdsskruvar för svarta väderskivor eller trädgårdsskruvar i rostfritt stål 410. Wovar levererar även galvaniserade trädgårdsskruvar, vagnbultar och trägängade bultar.

Glöm inte att även beställa små beslag som karbinhakar, vindkrokar eller musketonkrokar. Dessa kommer alltid väl till pass och är nästan oumbärliga i varje trädgård!