CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • BESTÄLLER DU INFÖR 21:30? DÅ SKICKAR VI SAMMA DAG!
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Filter

Svarta skruvar Torx

27 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Svarta skruvar Torx

Wovar levererar svarta skruvar av galvaniserat stål och rostfritt stål 410 stål. De svarta skruvarna har en högkvalitativ Deltacoll-beläggning. Denna svarta beläggning appliceras med hjälp av ett svart passiverat zinkskikt. Denna djupsvarta ytbehandling har utmärkt vidhäftning och skyddar skruvarna väl mot rost och gör dem korrosionsbeständiga. Efter Deltacoll-beläggningen appliceras ett svart toppskikt. Detta översta lager ger en vacker glansig effekt. De svarta skruvarna från Wovar är gjorda av galvaniserat stål. Detta gör skruvarna mycket starka.

Utöver våra svarta skruvar erbjuder vi även spånskiveskruvar galvaniserade Torx och rostfria 410 skruvar utan svart huvud. Wovar svarta skruvar används ofta för att montera våra svarta hyllstöd.

De mest populära svarta skruvarna är våra trädgårdsskruvar svart rostfritt stål 410. Dessa skruvar är speciellt härdade så att det nästan är omöjligt att gå sönder. Under den speciella värmebehandlingen värms de tunga skruvarna först enormt upp och kyls sedan mycket snabbt. De 4 mm tjocka skruvarna i rostfritt stål 410 har ett torx 20-intryck och de 5,0 mm tjocka trädgårdsskruvarna torx 25. Alla rostfria 410-skruvar svart har delgänga. Detta gör den extremt lämplig för trä på träkonstruktioner.

Varje skruv i rostfritt stål har en knivskarp skärpunkt som gör förborrning onödig. Detta rekommenderas endast för lövträ. Det försänkta huvudet har ett mycket självhäftande svart toppskikt och har fräsribbor. Detta gör att skruven kan sjunka vackert in i träet. Det finns en anledning till varför skruvarna också kallas väderskivor eller fasadskruvar. De är faktiskt mycket lämpliga för att montera revershyllor. Speciellt våra trädgårdsskruvar svart rostfritt stål 410 4 x 50 mm är en riktig löpare!

Svarta skruvar galvaniserade

Wovar levererar svarta skruvar galvaniserade i följande storlekar och varianter:

Galvaniserade skruvar svarta 4 x 25 mm (fullgänga)
Galvaniserade skruvar svarta 4 x 30 mm (fullgänga)
Galvaniserade skruvar svart 4 x 40 mm (fullgänga)
Galvaniserade skruvar svart 4 x 50 mm (delgänga)
Galvaniserade skruvar svart 5 x 40 mm (delgänga)
Galvaniserade skruvar svart 5 x 50 mm (delgänga)
Galvaniserade skruvar svart 6 x 50 mm (delgänga)
De svarta helgängade skruvarna är helgängade. Detta gör skruvarna extremt lämpliga för montering av metall på trä, som svarta gångjärn eller plåttummar. Delgängade skruvar används mer i trä till träkonstruktioner. Eftersom skruven delvis är försedd med skruvgänga, dras träet kraftigt mot varandra.

Dessa svarta högkvalitativa skruvar från Wovar har en knivskarp skärspets. Som ett resultat delas inte ens det tunnaste arkmaterialet. Kapspetsen skär utan ansträngning genom alla typer av trä. På grund av skärpunkten är det inte nödvändigt att förborra med mjuka träslag. Detta rekommenderas för lövträ. För de svarta skruvarna 4 mm tjocka, använd vår lövträborr 3 mm, för dessa svarta skruvar 5 mm tjocka vår lövträborr 3,5 mm tjocka och för de 6 mm tjocka svarta skruvarna en 4 mm tjock lövträborr.

Vilket huvud har de svarta skruvarna från Wovar?

Den svarta skruven har ett försänkt huvud. Denna drar fint in i träet samtidigt som man skruvar i skruven. Detta säkerställer en vacker finish. Med de svarta skruvarna 4 och 5 mm tjocka är det försänkta huvudet försett med ett Torx 20-drev. De 6 mm tjocka skruvarna har ett torx 25-intryck. Torx drive är ett stjärnformat intryck med 6 ändar. Dessa säkerställer att din maskin har extra grepp och inte glider vid inskruvning. Använd alltid de högkvalitativa TX20-bitarna från Wovar för att montera dessa svarta skruvar. Dessa har en perfekt passform på dessa svarta torxskruvar och säkerställer att det svarta toppskiktet inte skadas. På så sätt behåller skruvarna en fin svart glans.

Tips: För montering, använd den magnetiska bitshållaren med 2 fria torx 20 bitar. Den magnetiska bitshållaren gör att skruvarna kan fästa på bitarna, vilket säkerställer mer grepp och snabbare montering av de svarta skruvarna.

Se vår video om svarta skruvar här och upptäck användbara tips för montering av revershyllor

Beställ svarta skruvar för en vacker finish

Wovars svarta skruvar är förpackade i kartonger med 50, 100 och 200 stycken. Dra nytta av vår höga volymrabatt och beställ minst 5 kartonger med svarta skruvar. Företag inom bygg- och trädgårdsbranschen drar nytta av ytterligare förmåner som rabatter med företagskonto.