CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
Spånskiveskruv rostfri 410SpånskiveskruvarSkruvar

Filter

Spånskiveskruv rostfri 410

8 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Spånskiveskruv rostfri 410

Normalt är skruvar i rostfritt stål något mindre starka än galvaniserad metall. Spånskruvar av rostfritt stål från Wovar skiljer sig knappast i styrka från den galvaniserade versionen. Detta beror på den rostfria 410-kvaliteten hos Wovar-spånskivorna. Detta rostfria kvalitetsstål oxiderar inte och är mycket starkt. Dessa rostfria torx-delgängade skruvar är lämpliga för 1001 träkonstruktionsjobb. Se även våra trädgårdsskruvar av rostfritt stål 410 stål. Eller se våra lövträskruvar, lämpliga för alla typer av trä. Beställ rostfria spånskivor från Wovar för att säkerställa leverans inom 24 timmar. Leverans sker även på lördagar.

Med Wovar rostfria stål 410 spånskiva skruvar är du säker på kraftfulla skruvar som inte går sönder. Förborrning rekommenderas vid arbete med lövträ. Våra Wovar lövträborrar är extremt lämpliga för detta.

Spånskruvar RVS410 med Torx-drivning

Spånskiveskruvarna RVS 410 från Wovar är utrustade med Torx-drivning. Spånskiveskruvarna med en tjocklek på 4 mm har torx storlek 20 (TX20) och skruvarna med en tjocklek på 5 mm torx storlek 25 (TX25). Torx-avtrycket är gjort extra djupt så att dina verktyg får ännu mer grepp om skruvarna. Ett torxdrev är ett stjärnformat drivsystem med 6 punkter. Det rekommenderas ofta av proffs. Hos Wovar är service vår högsta prioritet. Som ett resultat kommer du att få en gratis matchande torx-bits med varje låda med skruvar.

Wovar spånskiva skruvar har ett försänkt huvud. Detta säkerställer att skruvarna sjunker fint in i träet. Under detta försänkta huvud finns fräsribbor. Dessa ser till att skruven sjunker ännu bättre in i träet. Detta leder till en ren finish.

Optimal hållfasthet med Wovar rostfria spånskivor

Skaftribborna på Wovar-spånskivans skruvar är placerade ovanför den gängade delen. Detta minskar spänningen på skruven och säkerställer därmed ett kortare åtdragningsmoment. Axelribborna ger plats åt skruven. Detta minskar friktionen på skaftet och ökar styrkan på våra spånskivor. Förutom skaftribborna har spånskivaskruvarna även grov gänga. Detta gör att du kan köra in fler skruvar per batteri. Den nedre delen av tråden är räfflad. Den tandade delen vidgar hålet och skär lätt igenom alla fibrer i materialet.

Förborrning av rostfritt stål 410 spånskiva skruvar

Skärpunkten på våra rostfria 410 spånskivor gör att förborrning i barrved är onödig. Om du arbetar med lövträ rekommenderas förborrning. För att förborra för en 4 mm tjock skruv, använd vår 3 mm hårdträborr. För skruvar med en tjocklek på 5 mm är våra 3,5 mm tjocka lövträborrar lämpliga. Tack vare kappunkten är chansen att även det tunna trämaterialet spricker praktiskt taget noll. Det översta lagret är inte heller skadat.

Köp spånskiva skruvar rostfritt stål 410

Upptäck kvaliteten på våra högkvalitativa RVS410 spånskivor. Bli inte irriterad på skruvar som går av när de skruvas in. Beställ minst 5 lådor och ta del av vår massrabatt. Företag inom bygg- och trädgårdsbranschen får ytterligare förmåner som rabatter med företagskonto.