CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
 • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
 • Beställt före kl. 18:00, skickas idag
 • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
 • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
 • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
Osynlig balksko 70 x 160 mm - Per SetOsynliga balkskorBalkhållare och hörnankareGå hem

Osynlig balksko 70 x 160 mm - Per Set

onzichtbare_balkdrager_50x100_1
blinde_balkverbinding_1
verborgen_houtverbinding_1
onzichtbare_balkdrager_50x100_1
blinde_balkverbinding_1
verborgen_houtverbinding_1
825,99 kr
660,79 kr exkl. Moms
Sats
8 Sats product_label_available
Beställningar före kl. 18:00 skickas samma dag!
Betala tryggt, enkelt och säkert
Efterskottsbetalning med Klarna också möjligt!

Varför väljer man Osynlig balksko 70 x 160 mm - Per Set?

 • hel set inklusive skruvar
 • ger en osynlig länk mellan två trädelar

  Osynlig balksko 70 x 160 mm - Per Set

  Vill du fixa en balk, men utan synligt fästmaterial? Då är Wovar osynliga balkbärare 70 x 160 mm perfekta för ditt jobb! Denna blindbalksbärare passar perfekt på balkar från 80 mm breda och 180 mm höga. Bäraren kommer inte att synas efter montering, vilket ger en snygg helhet. På så sätt får du en professionell finish på ditt skjul, tak, carport eller trädgårdshus.

  Osynlig balksko

  Wovar osynliga bärare är uppbyggda av ett enkelt 2-delat system. Du applicerar de 2 delarna i balkarna med hjälp av fräsning. Efter att du gjort ett bra urtag kan du fästa ihop balkarna. Ge alltid plåten tillräckligt med utrymme för att sjunka ner i dina reglar. På så sätt får du det bästa slutresultatet. När du är nöjd med fräsningen kan du dra åt skruvarna. Haka slutligen ihop balkarna. Förutom ett osynligt fäste kommer du att se att dessa blindbalksbärare fungerar extremt snabbt i timmerstomme.

  Installation av dolda balkskor

  Blindbalkanslutningar hos Wovar består av ett set i 2 delar: en hon- och en handel. Dessa fästs ihop med 2 skruvar på 4,2 x 26 mm. Vi levererar 18 skruvar på 4,0 x 60 millimeter till plåten. Dessa skruvar kan skruvas i med Torx 15-enheten. Gör först ett bra urtag och kolla om bäraren är snyggt galvaniserad i dina balkar. Du kan använda mejsel och hammare väl. Du kan sedan fortsätta att skruva fast plattorna på balkarna. Då är du redo att hänga upp balken. Du kan skjuta ihop båda balkarna, varefter du har en mycket stark koppling.

  Tips: För bästa slutresultat rekommenderar vi att du fräser balkarna cirka 9 mm. Balkkopplingarna faller då bort i balken så att man inte kan se dem på utsidan. Du märker också att om du fräser in blindbalksbärarna så ansluter tvärbalken fint till helljuset.

  Bärighet osynlig balksko?

  Bilden nedan visar några rörelser. I tabellen nedan kan du läsa vad balkbärarens bärighet är per riktning. F1 står för den nedåtgående bärigheten, F2 står för sidohållfasthet, F3 för kraften bort från helljuset och F4 för styrkan på skruven som förbinder de 2 komponenterna.

  Bärighetsriktning Antal bärighet i kg
  F1 / bärförmåga ner 2134 kg
  F2 / sidohållfasthet 515 kg
  F3 / kraften från helljuset av 550 kg
  F4 / skruvhållfasthet 500 kg
  Blindbalksanslutningen kan endast monteras på trä. En direkt balkanslutning blind mot en betongvägg är därför inte möjlig. Om du vill förverkliga en sådan koppling kan du först montera en balk på väggen med en kilbult eller en ramplugg. Du kan då fortfarande använda blindkopplingen för balkar. För balken på väggen välj en tjocklek på minst 40 mm, eftersom skruvarna är 26 mm långa och plåten är infräst i väggen 9 mm.

  Blindbalksanslutning för tjocka balkar

  Är inte den här dolda baranslutningen riktigt vad du letar efter? Se alla våra osynliga strålbärare. Naturligtvis innehåller Wovar-sortimentet många fler typer av balkbärare. Vi levererar även balkstöd med läpp, balkstöd utan läpp- och vikstöd.

  825,99 kr
  660,79 kr exkl. Moms
  Sats
  8 Sats product_label_available
  Beställningar före kl. 18:00 skickas samma dag!
  Betala tryggt, enkelt och säkert
  Efterskottsbetalning med Klarna också möjligt!
  Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
  Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
  Snabb leverans i hela Europa
  Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara