CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • Beställt före kl. 18:00, skickas idag
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
Förzinkade trädgårdsskruvarTrädgårdsskruvarSkruvarFästmaterialGå hem

Filter

Förzinkade trädgårdsskruvar

21 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Förzinkade trädgårdsskruvar

Dessa starka galvaniserade trädgårdsskruvar för utomhusbruk från Wovar har ett extra djupt skuret Torx-avtryck. På så sätt minimerar du risken för att din maskin ska glida när du skruvar i den. Torx-drivning rekommenderas av yrkesmän som snickare och byggnadsarbetare. Dessa förzinkade trädgårdsskruvar kallas också galvaniserade däckskruvar. De mest sålda skruvarna för utomhusbruk är 4 x 30 mm för skruvning av L-formade hörnfästen till trädgårdsstaket och 4 x 50 mm skruvar för montering av staketbrädor till trädgårdsstolpar. Wovar levererar dessa L-formade hörn i galvaniserat stål, rostfritt stål och svart. Vill du veta vad skillnaden är med skruvar i rostfritt stål för utsidan? Galvaniserade ytterskruvar är alltid starkare än rostfria, men de kan oxidera efter några år. Av denna anledning används galvaniserade skruvar för utomhusbruk endast med barrträd som tall och gran. På lövträ kan oxidation orsaka svarta fläckar. Våra staketskruvar rekommenderas för montering av staketplankor. Föredrar du rostfritt stål? Kolla då in vår sida om trädgårdsskruvar i rostfritt stål. 

De 4 mm tjocka trädgårdsskruvarna har en Torx 20-fattning, använd en Torx Bit TX20 för detta. De 5 mm tjocka trädgårdsskruvarna har en Torx 25-anslutning och ska dras åt med en Torx Bit TX25. Beställ vår magnetiska bitshållare så att bitsen fäster bättre på dina verktyg.

De galvaniserade träskruvarna från Wovar har ett försänkt huvud. Fräsribbor är fästa under huvudet. Dessa säkerställer en bättre galvanisering i träet. Detta ger dig en vacker finish. Den praktiska skärspetsen gör förborrning i mjuka träslag onödig. Om du arbetar med lövträ rekommenderar vi våra rostfria 410 trädgårdsskruvar. Lövträ innehåller garvsyra. Denna syra angriper galvaniserade träskruvar. Detta är inte fallet med 410 trädgårdsskruvar i rostfritt stål.

När ska man välja galvaniserade trädgårdsskruvar?

Galvaniserade trädgårdsskruvar kan oxidera något med tiden, men är kända för att vara starkare än skruvar av rostfritt stål. På Wovar kan du tillverka vackra trädgårdsmöbler i trä av dessa galvaniserade trädgårdsskruvar, som är lämpliga för utomhusbruk. Du kan också bygga ett staket med dessa trädgårdsskruvar. Wovar har gjort sig ett namn med de mycket starka 410-skruvarna i rostfritt stål för användning i trädgården. Dessa oxiderar inte och har samma styrka som galvaniserade skruvar. Observera att du aldrig ska använda galvaniserade skruvar för trallbrädor. Välj alltid våra specialskruvar i rostfritt stål 410 för trallbrädor.

Dessa galvaniserade trädgårdsskruvar är härdade och högkvalitativt galvaniserade i ett zinkbad. Detta gör det nästan omöjligt att bryta skruven när den skruvas i. Trädgårdsskruvarna är härdade genom en speciell värmebehandling. Under denna behandling blir trädgårdsskruvarna först extremt upphettade och sedan mycket snabbt nedkylda.

Beställning av förzinkade trädgårdsskruvar för utomhusbruk

Ska du påbörja något arbete utomhus och letar du efter starka skruvar som inte går av snabbt? Beställ då dessa galvaniserade trädgårdsskruvar i lådor om 100 eller 200 stycken. Företag inom bygg- och trädgårdsbranschen drar nytta av ytterligare fördelar som ännu fler rabatter med ett företagskonto.

Förutom våra trädgårdsskruvar bör du också kolla in våra populära montageskruvar, vagnsbultar. Vi har också små hårdvaror som öglor och krokar, som är oumbärliga i din trädgård!