CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • Beställt före kl. 18:00, skickas idag
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
Förzinkade helgängade skruvarSpånskiveskruvarSkruvarFästmaterialGå hem

Filter

Förzinkade helgängade skruvar

36 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Förzinkade helgängade skruvar

Wovar levererar helgängade galvaniserade skruvar med torx-drivning i olika storlekar och i svart. Torx helgängade skruvar är helgängade, vilket ger dem en stark förankring i träet. Det finns inga fräsribbor under det försänkta huvudet, så att skruven ansluter perfekt till metall. Det är därför de också kallas hårdvaruskruvar, eller universalskruvar. Dessa torxskruvar kombineras också ofta med våra nylonpluggar för att fixera material på en stenvägg. Letar du efter en helgängad skruv av hög kvalitet? Upptäck vår snabba leverans av olika storlekar.

Delgängade skruvar används ofta för trä på träkonstruktioner, såsom våra 4x50 rostfria och galvaniserade skruvar. Våra träkonstruktionsskruvar med stort huvud är också delgängade skruvar. 

Galvaniserade helgängade skruvar är extremt populära för att fästa till exempel gångjärn eller kopplingsplåtar. Det finns inga fräsribbor under det försänkta huvudet. Som ett resultat ansluter skruven fint till metall och de kallas även hårdvaruskruvar. Den galvaniserade helgängade skruven levereras i tjocklekar 3,0 mm till 6,0 mm.

Varje galvaniserad helgängad skruv har en Torx-drift. Torx drive ser till att din maskin inte glider när du skruvar i skruven och är därför extremt populär bland proffs. Till varje låda med galvaniserade helgängade skruvar levererar Wovar ett matchande Torx-bits utan kostnad.

Måste jag förborra helgängade skruvar?

Med mjuka träslag är det inte nödvändigt att förborra helgängade skruvar. Detta rekommenderas för lövträ. Vill du använda helgängade skruvar för en trä-på-trä-konstruktion? Se till att träet klämmer tätt mot varandra när du skruvar i skruven. Med helgängade skruvar kan utrymme skapas i trä-på-trä-konstruktioner. Om du förborrar är chansen för detta mycket mindre. Vi rekommenderar alltid att du använder delgängade skruvar för trä till träkonstruktioner.

Använd alltid en tunnare hårdträborr än skruven vid förborrning. Till exempel rekommenderar vi en 3,5 mm tjock lövträborr för våra 5,0 mm tjocka skruvar och en 3,0 mm tjock lövträborr för 4,0 mm skruvar.

Det galvaniserade stålet gör dessa helgängade skruvar från Wovar mycket starka! Galvaniserade skruvar kan oxidera efter skada. Detta påverkar livslängden enormt. Den största risken för skador uppstår vid inskruvning. Använd därför alltid de gratis Wovar torx-bits som medföljer.

Helgängade skruvar svart zinkpläterade

De svarta helgängade skruvarna har en Deltacoll-beläggning. Denna beläggning skyddar skruvarna väl mot rost, korrosion och oxidation. Efter deltacoll-beläggningen applicerades ett svart toppskikt. Detta översta lager ger en vacker svart glans. De svarta helgängade skruvarna har ett Torx 20-drev och en skärpunkt. Du bör bara förborra den svarta skruven i lövträ. Detta är inte nödvändigt med mjukt trä.

Hög volymrabatt hos Wovar helgängade skruvar

Beställ helgängade skruvar från Wovar och glöm inte att ta del av de enorma volymrabatterna. Du får redan en hög volymrabatt med en beställning på 10 lådor med helgängade skruvar. Gör det själv och byggföretag drar alltid nytta av ytterligare förmåner som rabatter när de registrerar sig för ett företagskonto.