CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • Beställt före kl. 18:00, skickas idag
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
Franska träskruvar – förzinkade och dubbelhövdadeFranska träskruvarBultarFästmaterialGå hem

Filter

Franska träskruvar – förzinkade och dubbelhövdade

9 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Franska träskruvar – förzinkade och dubbelhövdade

Dessa dubbelhövdade skruvar är framtiden. Med dem kommer du aldrig mer att ha problem med skruvhuvuden som gröps ur och du inte kan få loss. Hur? Dessa skruvar har inte bara ett Torx-huvud, utan också en sexkantig utsida, vilket innebär att du alltid kan lossna skruven med en vanlig skiftnyckel eller hylsnyckel om Torx-huvudet skulle sluta fungera. Detta är en kombination av en Torx-skruv och en träskruv, vilket gör det mycket smidigt att snabbt ta isär balkar eller plankor. Se till att placera översidan av denna så kallade återanvändbara skruv på träet eller nedsänkt i träet. Wovar är den rätta adressen för dessa återanvändbara skruvar som verkligen gör trä återanvändbart. Aldrig mer trassel med gamla skruvar som du inte kan ta ut från träet, tack vare dessa dubbelhövdade skruvar: Torx + sexkantig. 

På så sätt kan du alltid återanvända dina skruvar. Detta gör plankorna i trädgårdsväggen mycket användbara, till exempel. Skruvarna är förzinkade, vilket ger dig en mycket stadig produkt.

Hjälp miljön litegrann och köp återanvändbara skruvar nu till lägsta pris hos Wovar. Skruvarna finns tillgängliga i förpackningar om 10 stycken. Trädgårdsmästare och byggfirmor får extra rabatter med ett företagskonto.

Vill du ta loss skruvar från träet? Kolla in vårt speciella set för att avlägsna skruvar från trä. Beställ dessa nya skruvar samtidigt.

Om denna skruv inte är det du letar efter, ta en titt på vårt sortiment av andra skruvar, som franska träskruvar i både rostfritt stål och svart färg. Eller varför inte våra låsbultar?

Bygger du ett nytt tak eller trädgårdskjul med platt tak? Ta en titt på vår högkvalitativa EPDM-folie.