CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Populära produkter

Bärare och hållare

Wovar bärare och hållare

Letar du efter bärare och hållare? Då har du kommit till rätt ställe på Wovar! Wovar har många olika stöd och hållare i sitt sortiment, som passar för alla dina jobb. Till exempel för ett vackert tak eller en pergola i din trädgård, använd då våra pergolaförbindelsedelar. Dessa hörnkopplingar finns för olika storlekar av stolpar, i både svart och galvaniserad grått. Populära storlekar för balkar och våra balkkopplingar är 7 x 7 cm, 9 x 9 cm, 12 x 12 cm, 15 x 15 cm och 20 x 20 cm.

För att fästa en stolpe i marken, till exempel för en trädgårdsskärm, används stolpfötter. Det finns olika alternativ här: spetsa och platta stolpfötter, H- och U-ankare, det finns pelarfötter. 

Balkhållare från Wovar kan användas för att skapa en stabil anslutning till dina balkar och stolpar. Tänk på traditionella balkbärare, både som balkbärare med läpp och balkbärare utan läpp. För en CE-märkt balkbärare som har testats med avseende på bärförmåga, välj våra balkbärare. Våra tunga galvaniserade räckehållare är försedda med många skruvhål, så att du kan skruva fast dem säkert. En raveelbärare är en balkbärare med vingar på sidan med skruvhål. För dina svarta bjälkar eller för en kontrastverkan kan du välja våra svarta bjälklagsställ. Föredrar du osynliga fästanordningar för balkar? Välj då våra osynliga strålbärare. 

För en terrass, ett trädgårdsdäck eller en trädgårdsplatta är den normala ytan inte alltid lämplig. Det är därför du använder justerbare piedestaler. Välj våra terrassbärare för att montera en balk på. Detta utgör basen för ditt däck, som du enkelt kan jämna ut med det justerbara terrassstödet. För kakel använder du våra kakel piedestaler, som också är justerbara i höjdled. Eftersom bärarna är tillverkade av högkvalitativ plast kan de bära stora vikter och hålla din konstruktion ovanför marken under lång tid.

För att förstärka konstruktionen kan du välja en gylt, stormankare, kopplingsplattor och ryttarstöd utöver bjälklagsstöd. Du kan använda dem som stormskydd, men också för att ge en tung konstruktion extra styrka. För maximal stabilitet ska du kombinera våra stöd och fästen med ett starkt fästmaterial. Tänk på våra galvaniserade spånskiveskruvar.

Och nu vill du fästa en hylla på väggen för förvaring eller som dekoration? Välj sedan ett av våra många hyllstöd. För tunga material, välj hyllstöd med tunga galvaniserade hyllor. För ett unikt eller lyxigt utseende kan du välja våra industriella hyllstöd eller hyllstöd i svart metall. Som dekoration ser våra hyllstöd i läder bra ut på väggen. Föredrar du osynliga stöd? Välj då våra osynliga hyllstöd. Om du vill ha mycket flexibelt förvaringsutrymme kan du välja vårt väggskensystem. 

Pergolaförbindersedelar

Wovar pergolaförbindelsedelar finns i olika storleka r och varianter. Wovar har till exempel en grå galvaniserad linje för stolpar på 7x7 cm och 9x9 cm. Beställ hörnförbindelser för pergola från oss. Välj bland våra pergolahörnband, väggstöd och T-bindningar. Dessutom erbjuder Wovar anslutningar för alla typer av trätjocklekar upp till 15x15 cm. Vi på Wovar levererar i hela Sverige och din produkt levereras inom 5 arbetsdagar. Wovar är din onlinebutik för byggnads- och anläggningsarbeten.Förutom pergolafästen erbjuder Wovar ett brett sortiment av trallskruvar, träskruvar i rostfritt stål och förzinkade vagnsbultar, stolpfästen med spetsig botten och många fler trädgårdsartiklar.  

Beställ pergolafästen från Wovar för snabb leverans av pergolafästen. Vi levererar inom 5 arbetsdagar.