• Leveranser inom två till fem arbetsdagar!
  • 100 dagars öppet köp!
  • Beställ smidigt och betala tryggt!
  • Gratis frakt från 1650:- kr.
  • Leveranser inom två till fem arbetsdagar!

Dina valda filter

Sortera
Material
Drivhuvud
Tjocklek
Längd
Tråd
Punkt
Färg
lager
Pris
tills

Vita trådgårdsskruvar

Vita trädgårdsskruvar

Vit är en mycket vacker och neutral färg, även i er trädgård eller runtom ert hus. Vid ett arbete som involverar vita plankor passar också vita skruvar. Med Wovars vita trädgårdsskruvar kan ni slutföra arbetet i stil. Skruvarna med vitfärgad skalle ger ett vackert slutresultat därför att skallen nästan inte syns på vita byggmaterialer. Dessa vita skruvar är tillverkade av rostfritt stål 410. Detta innebär att skruvarna också är mycket resistenta mot korrodering. De vita skruvarna kommer att hålla sig en lång tid och är inte känsliga för rost, salt eller klor. Wovars trädgårdsskruvar finns tillgängliga i diverse länger och tjocklekar.

Förutom dessa vita trädgårdsskruvar har Wovar också ett brett utbud trädgårdsskruvar i olika varianter. Tänk till exempel på våra förzinkade trädgårdsskruvar, panelskruvar, montageskruvar och rostfria skruvar för utomhusbruk. Använder ni hellre bultar än skruvar? Wovar har också diverse storlekar vagnsbultar och franska träskruvar av högsta kvalitet!

2 produkter
Sortera på lagerstatus
1-2 av 2 produkter
Wovar Blogg
Alla senaste trender inom bygget!
Läs mer
Företagskonto

Mer och mer byggfirmor, trädgårdsmästare och snickerier upptäcker Wovar!

  1. Extra rabatter för de som behöver extra mycket!
  2. Direkt kontakt med en utbildad specialist
  3. Ett brett utbud av professionella produkter
Företagskonto

Vita skruvar från Wovar är utrustade med en vass och skärande spets, vilket gör att ni lätt kan föra in dem i träet. Den vassa spetsen trycker skruven enkelt genom träet, som blir driven av den tunna skruvgängan. Monteringen av dessa vita skruvar i lövträ kan ni göra enklast genom att först borra hålen till skruvarna. Ta en titt på våra borrar till hårda träslag för att hitta en lämplig borr. Dessa vita skruvar är också kända som panelskruvar och är utrustade med en torx skalle. På så sätt får ni mer grepp på skruvens skalle och kan ni enklare och bättre montera skruvarna. Med rätta bitsen förebygger ni att skruvskallarna skadas, vilket också leder till att ni förebygger korrodering på skruvarna. Skruvarna blir på så sätt mer hållbara vilket gör att ni kan njuta av er konstruktion under en längre tid.

Vita skruvar

Skallen på dessa vita skruvar är speciellt behandlad med en puderlackering. Denna lackering är av en hög kvalitet och även mycket nötningsbeständig. Den klarar sig alltså länge. Skruvens skalle är härdad med en speciell värmebehandling, där skruvarna först hettas up och sedan kyls ned igen.

De vita skruvarna har fräsribbor under skallen. Dessa ribbor tar borst spänningen från skruvens skaft, som gör att träets tryck fördelas lika över hela skruvens yta. Så behåller skruven sin största möjliga styrka när den väl sitter i träet. Dessutom upplever er skruv då mindre motstånd när den snurras fast. Detta gör att ni inte sparar på ansträngning, men även batteriet i borrmaskinen. Så kan ni montera fler skruvar per batteriladdning.