• Leveranser inom två till fem arbetsdagar!
  • 100 dagar retursrätt!
  • Betala i efterhand på ett tryggt sätt
  • Fraktkostnad EUR 14,95,- Gratis frakt från EUR 99,-
  • Leveranser inom två till fem arbetsdagar!

Era valda filter

Sortera

pris

tills

Stolpfotskruvar Förzinkad

1-0 av 0 produkter

Vill ni förankra dina staketstolpar ordentligt i våra stolpstöd? Med dessa speciella träskruvar fäster ni era stolpar extremt bra i stolpstöden. Wovars träskruvar är gjorde av galvaniserat stål och är tillgängliga i tjockleken 8 mm och 10 mm. Längderna varierar från 40 mm till och med 50 mm. Detta gör dom väldigt starka. Tack vare det extra breda huvudet på inte mindre än 22 mm har skruven en enorm bärförmåga och ett högt spännområde, Detta skapar en exceptionellt hög dragkraft.  
Är våra galvaniserade träskruvar inte helt det ni söker? Kolla då in våra vagnsbultar eller bänkskruvar. 

Antal produkter

Wovar Blogg

Alla senaste trender inom bygget!

Läs mer

Företagskonto

Mer och mer byggfirmor, trädgårdsmästare och snickerier upptäcker Wovar!

  1. Extra rabatter för de som behöver extra mycket!
  2. Direkt kontakt med en utbildad specialist
  3. Snabbleveranser möjliga i framtiden!
Företagskonto

 

Kombinationen av egenskaper gör denna skruv för stolpfötter så fantastisk. Torx 40 huvudet för det nämligen möjligt att skruva in skruven super snabbt. Den supervassa spetsen för att borra i mjuka träslag inte behövs och genom den grova skruvgängan sker jobbet supersnabbt. 

Hur monterar jag stolpfotskruven?

När ni använder granträ och er stolpfot har ett runt montagehål av 9 eller 11 mm, då är det väldigt enkelt att skruva in dessa stolpfotskruvar. Det är bara att skruva fast den. När ni använder hårda träslag och stolpfoten har inget monteringshål. då krävs det lite mer arbete. 

Ni behöver nämligen borra hålet först. Ni använder alltid en borr som är 2 mm mindre än hålet ni vill borra. Det är viktigt att skruven kan föras igenom hålet enkelt. Så förebygger ni skador mot skruven och stålet.

 

Beställa stolpfotskruv

Beställ skruvar för stolpfötter och pergola förbindelser enkelt hos Wovar. Skapa en mycket mycket ordentlig montering i er trädgård. Företag som byggfirmor och snickerier får extra förmåner som t.ex rabatter med ett företagskonto.