• Leveranser inom två till fem arbetsdagar!
  • 100 dagars öppet köp!
  • Beställ smidigt och betala tryggt!
  • Gratis frakt från 1650:- kr.
  • Leveranser inom två till fem arbetsdagar!

Dina valda filter

Sortera
Material
Tjocklek
Längd
Färg
Höjd
Diameter
Lagerstatus
Pris
tills

Cortenstålveckorna - Rost i fokus!

Wovar sätter rost i fokus under Cortenstålveckorna! Vi är ett stort fan av Cortenstål. Den här trendiga rostorange färgen är snygg i trädgården. Är du också ett fan av produkter av cortenstål? Då har du kommit till rätt ställe på Wovar! I den här kategorin hittar du olika produkter som alla är tillverkade av cortenstål.


Vad är cortenstål?

Cortenstål är en speciell typ av stål. Det är en legering av järn till vilken koppar, nickel, krom och fosfor har tillsatts. När stålet köps kan det se ut som vanligt stål, men med tiden kommer det att rosta. Skillnaden mot normalt stål är att cortenstål inte rostar igenom, så det kommer inte att brytas ner.

5 produkter
Sortera på lagerstatus
1-5 av 5 produkter
Wovar Blogg
Alla senaste trender inom bygget!
Läs mer
Företagskonto

Mer och mer byggfirmor, trädgårdsmästare och snickerier upptäcker Wovar!

  1. Extra rabatter för de som behöver extra mycket!
  2. Direkt kontakt med en utbildad specialist
  3. Ett brett utbud av professionella produkter
Företagskonto

Få coretenstål att rosta snabbare

Cortenstål är populärt på grund av dess vackra rostfärg, men det kan ta upp till 1-2 år för att uppnå full rostning. Det finns dock en steg-för-steg-plan för att påskynda rostningsprocessen som beskrivs i bloggen. Med cortenstål kan du skapa en vacker trädgårdsväg eller en kant för växter och blommor. För mer information, läs mer på vårt blogg.

Köp cortenstål

Cortenstål är en unik och otroligt populär ståltyp i trädgården. I den här kategorin hittar du många olika produkter av cortenstål. Så beställ ditt Cortenstål snabbt hos Wovar för de bästa priserna! Dessutom får du en stor graderad rabatt på de flesta artiklar när du beställer större mängder. Är du företagskund inom landskapsarkitektur eller byggbranschen? Skapa då snabbt ett företagskonto och ta del av många fördelar, som till exempel 15 % rabatt och expressleverans.